Näin otat palvelun käyttöön

Valitse ensin palvelu

Valitse ensin itsellesi sopiva palvelu

Prepaid

Lataa Credio-tilillesi haluamasi summa kätevästi omasta verkkopankistasi ennen palvelun käyttöä. Voit seurata saldoasi ja lisätä sitä aina kun haluat omalla Credio-tililläsi. Tilin avaamiseen riittää vain sähköposti ja puhelinnumero. Ei aloitus eikä kuukausimaksuja.

Lasku

Voit liittyä laskutusasiakkaaksi, jos luottotietosi on kunnossa. Laskutusasiakkaana lähetämme laskun laskutusosoitteeseesi tai sähköpostiisi kahden viikon välein tai kunnes saldorajastasi on käytetty 90%. Lasku tulee maksaa 14 vuorokauden sisällä. Ei aloitus eikä kuukausimaksuja.

Liity palveluun

Palveluun voit liittyä helposti täyttämällä lomakkeen, jossa kysytään tietojasi.

Kun liityt Prepaid-asiakkaaksi, sinulta kysytään vain sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Kun liityt  laskutusasiakkaaksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron lisäksi henkilötunnuksesi luottotietojen tarkastusta varten. Voit liittyä laskutusasiakkaaksi, kun luottotietosi ovat kunnossa. Käyttämäsi palvelut laskutetaan kahden viikon välein tai kunnes saldorajastasi on käytetty 90%. Lasku tulee maksaa 14 päivän aikana. Saldorajaasi voit aina muuttaa olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.

Tutustu sopimusehtoihimme tästä.

Kun olet rekisteröitynyt palveluun, saat vahvistuslinkin sähköpostiin ja/tai puhelimeesi, jonka kautta pääset aloittamaan palvelun käytön.

Voit liittyä palveluumme, kun olet täysi-ikäinen täysivaltainen henkilö.  Liittymisen yhteydessä sinulle toimitetaan henkilökohtainen pinkoodi. Pinkoodiasi voidaan tiedustella asiakaspalvelussamme ja tarvitset sitä myös joissakin Credion puhelin- ja internetpalveluissa. Voit tarkistaa pinkoodisi lähettämällä maksuttoman tekstiviestin PIN numeroon 050-9020515. Tarkistusviesti tulee lähettää liittymästä, jolla olet rekisteröitynyt. 

Credion asiakkaana saat palvelumme aina edullisemmin muihin maksutapoihin verrattuna. Operaattoreilla on rajoituksia, miten paljon voit käyttää palvelua kuukausittain. Kun käytät Crediota, voit käyttää palveluita rajoituksetta. 

Kirjaudu palveluun

Kirjaudu palveluun syöttämällä joko sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi sekä salasanasi/pin-koodi. Muista käyttää samaa sähköpostia ja puhelinnumeroa, jolla olet rekisteröitynyt palveluun. Kirjautuneena voit tarkistaa Prepaid-saldosi ja lisätä sitä, muuttaa yhteystietojasi ja muuttaa laskutusasiakkuuden saldorajaa.

Saldotiedustelu

Asiakastilisi saldon saat tietää lähettämällä ilmaisen teksitiviestin SALDO numeroon 050-9020515. Myös saldon tiedusteluviesti tulee lähettää liittymästä jolla olet rekisteröitynyt. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme.